Verzenden & retourneren

Verzenden:
Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis! Dat is het streven van Tuinzaak.nl. Wanneer uw bestelling voor 12.00uur binnen is, proberen wij uw bestelling dezelfde dag te versturen. Alle prijzen op Tuinzaak.nl zijn inclusief B.T.W. 

 

 

Per product worden de verzendkosten weergegeven, per bestelling betaalt u 1 keer het hoogste bedrag aan verzendkosten. Voor grotere pakketten wordt er vooraf eerst een afspraak gemaakt alvorens er geleverd word, hiervoor is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. Bij kleinere pakketten die via TNT of andere pakketdiensten verzonden worden is dit niet het geval.

 

AFHALEN:
Het afhalen van uw bestelling is alleen mogelijk op afspraak! U kunt hiervoor contact opnemen via de telefoon: 033-3033107 of via de mail:
info@tuinzaak.nl

 

 

Retourneren:
Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten retour gezonden worden. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Een niet of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet aangenomen of als niet aangenomen beschouwd. U krijgt van ons het totaalbedrag excl. de vooraf aan ons betaalde verzendkosten teruggestort.
Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden.  
Volgende